RGB on Tallinn Music Weeki tehnikapartner

 

Järgmisel nädalal toimuv Tallinn Music Week on üks suurimaid siseruumides toimuvaid festivale Balti riikides, mida külastab üha kasvav arv muusikateadlikku publikut ka lähivälisriikidest. Siin saavad tuule tiibadesse uued talendid ning luuakse kontakte, mis panevad aluse Eesti muusika rahvusvahelisele edule.

Tallinn Music Week 2013 toimub aprilli esimesel nädalalõpul neljapäevast pühapäeva varahommikuni, mil muusikaklubidesse ja kontserdisaalidesse ootame 12 000 muusikasõpra Eestist, Lätist, Soomest ja Venemaalt. Lavadele astub üle 230 andekat artisti erinevatest muusikastiilidest (pop, rock, jazz, folk, klassikaline muusika, tantsumuusika, metal jne.) Uut ja lootustandvat talenti on neil õhtuil lisaks publikule tähelepanelikult vaatamas ka 600 muusikaettevõtjat ja muusikaorganisatsioonide esindajat üle maailma.

TMW eesmärk on elavdada Eesti muusika eksporti ning toetada siinse muusikaturu professionaalset arengut, laiendades ettevõtjate rahvusvahelist kontaktibaasi ning valdkonnaspetsiifilisi teadmisi, tõstes ka Eesti muusika tuntust ja prestiiži nii kodupubliku kui väliskülastajate silmis ja rahvusvahelises muusikamaailmas. Lisaks tõsta ka Eesti rahvusvahelist tuntust ja elavdada kultuuriturismi.

 
RGB helimeeskond teenindab Tallinn Music Weekil järgnevaid kontserdipaiku:

AKU Design Studio lava
Apollo raamatupood Solarises
Biit Me record store + Foxy Vintage lava
Delfi lava
Kunstigalerii lava
Nordic Hotel Forum lava
Reval Cafe Telliskivi
Viru Keskuse lava
Wabaduse lava

 
Loe festivali kohta lähemalt: www.tmw.ee
Tutvu programmiga: www.tmw.ee/est_live_2013.php