RGB sai QSC esindusõiguse Eestis

 

 

QSC on tuntud helivõimendusseadmete tootja, kelle valikusse kuuluvad mobiilseks kasutamiseks ja püsipaigaldusteks mõeldud kõlarid ja aktiivkõlarid, seal hulgas ääretult populaarne K-seeria (aktiivkõlarid K8, K10, K12, KSUB). QSC installatsioonitoodete valik võimaldab pakkuda terviklikke helilahendusi kõige erinevamates mastaapides – väiksest baarist kruiisilaevani. Tuntust kogub QSC uus heliprotsessor Core, millega saab kogu helisüsteemi arvutivõrgu kaudu hallata ja juhtida. 

RGB on olnud mitu aastat QSC toodangu aktiivne kasutaja, meie rendipargis on hetkel umbes 70 QSC kõlarit. Nüüd avaneb võimalus saadud kogemusi rakendada ka müügiprojektides. Peale soodsate hindade pakume meie rendiosakonnas kasutuses olevatele QSC kõlarimudelitele kohese asenduse garantiid ning püüame hoida piisavat laoseisu, et tagada levinumate toodete kohene saadavus. Laos olevate mudelite ja nende hindade kohta leiate infot siit: https://rgb.ee/muuk/qsc/

Suve alguses korraldadame QSC demopäeva, kus on võimalik QSC toodanguga, seal hulgas Core kontrolleriga, lähemat tutvust teha.

www.qsc.com